VIATGE AL NORD DE LAOS (Octubre 2014)

prospecció nou catUn viatge de 15 dies en què recorrerem el nord de Laos. Visitarem la bonica ciutat de Luang Prabang (Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO), on viurem la celebració del Festival de la Fi de les Pluges (Bun Òk Phansa), amb processons budistes, donació d’ofrenes als monjos, llanternes voladores i carreres de barques de rem tradicionals. Recorrerem els impressionants paisatges muntanyosos del nord del país i remuntarem el riu Nam U fins a la remota província de Phongsali. Allà viurem l’Experiència Akha: tres dies convivint i participant en les activitats diàries d’un poblat Akha, una oportunitat única per conèixer aquesta cultura tradicional que s’ha mantingut gairebé inalterada al llarg dels segles. Seguirem cap a l’oest per conèixer la regió del Triangle d’Or de l’Opi a banda i banda de la frontera laotailandesa. Més informació: Viatge al Nord de Laos


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s