SETMANA SANTA

VIATGE DE 10 DIES – SETMANA SANTA

Un viatge de 10 dies en el que recorrerem el nord de Laos. Visitarem la preciosa ciutat de Luang Prabang (Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO), els seus entorns i els impressionants paisatges muntanyosos del nord del país. Ens banyarem a les cascades de Kwang Si i navegarem pel riu Mekong per visitar les coves de Pak Ou, plenes de petites estàtues de Buda. Coneixerem alguns dels nombrosos grups ètnics minoritaris que habiten a Laos i passarem 24 hores en un poblat mai abans visitat pel turisme, una oportunitat única per aproximar-nos a la vida rural tradicional del sud-est asiàtic. Visitarem Vang Vieng i les seves boniques muntanyes calcàries al costat del riu Nam Sòng, i conoceixerem els racons més interessants de Vientiane, la capital de Laos.

28 MARÇ (dia 1) BARCELONA – BANGKOK

Sortida de Barcelona cap a Bangkok.

(Nit a bord)

29 MARÇ (dia 2) BANGKOK – LUANG PRABANG

● ARRIBADA I ACLIMATACIÓ: vol des de Bangkok i arribada a Luang Prabang, tràmit del visat, trasllat a l’hotel i volta d’orientació pel centre de la ciutat.

(Nit en hotel de Luang Prabang)

13

30 MARÇ (dia 3) LUANG PRABANG

● VISITA DE LA CIUTAT: visita de la ciutat,declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que no serà una simple successió de visites a punts d’interès, sinó que coneixerem la rica història d’aquesta ciutat, epicentre històric de l’actual Laos, la seva cultura i el seu estil de vida. Visita del mercat del matí, i visita dels principals monestirs de la ciutat: el Vat Siang Thong (considerat per molts el temple més bonic de tot el país), el Vat Mai (epicentre del clergat budista de Laos), i el Vat Visun (que conté una enorme estàtua de Buda i una curiosa estupa en forma de síndria, el That Mak Mo). Visita del Museu Nacional (residència de l’últim rei de Luang Prabang), i parada al local d’una organització que promou l’alfabetització dels nens, on comprarem llibres escolars per fer-ne donació al poblat on dormirem al dia següent. Ascens del turó Phu Si, situat al cor del centre històric, i des del que, si el clima ho permet, gaudirem d’unes esplèndides vistes sobre els entorns de la ciutat.

(Nit en hotel de Luang Prabang)

2

31 MARÇ (dia 4) DESCOBRINT EL LAOS RURAL

● DESCOBRINT EL LAOS RURAL: Després d’esmorzar, trasllat d’una hora fins al punt d’inici de la nostra caminada, aturant-nos breument per veure les vistes de les muntanyes de la regió des del mirador Kiu Muang. Caminarem durant unes tres hores per un sender de muntanya fins a un poble remot enmig de muntanyes, habitat per les ètnies Hmong i Khmu, on passarem la resta del dia col·laborant amb la població local en les seves activitats diàries. Es tracta d’un poblat tradicional sense electricitat, i és una oportunitat única per veure de prop com és el dia a dia de les comunitats rurals de Laos. Podem aprendre, veure i participar en el procés de cultiu de l’ arròs, el blat, les verdures, fruiters i hortalisses. Farem donació de roba o material escolar a l’escola local, on qui vulgui podrà col·laborar en una lliçó d’anglès, podem intentar aprendre l’artesania de teixir bambú (per la qual cosa els Khmu són admirats), o unir-nos als joves locals en un joc de futbol o de katò (joc tradicional del sud-est asiàtic similar al voleibol on no es poden usar mans ni braços), etc . A la tarda, cuinarem el sopar juntament amb les dones locals.

(Nit en una casa local)

12

01 ABRIL (dia 5) CASCADES DE KWANG SI, COVES DE PAK OU

● CASCADES, RIU MEKONG I COVES DE PAK OU: esmorzar al poble, i caminada d’una hora per camí de terra, passejant per plantacions de teca i de cautxú, fins a la carretera on ens espera el transporte que ens durà fins a les precioses cascades de Kwang Si, on podrem banyar-nos. Tornada a l’hotel, dinar, i a la tarda agafarem una barca pel riu Mekong i visitarem les coves de Pak Ou, a la confluència del Mekong amb el riu Nam U, plenes de milers de petites estàtues de Buda.

(Nit en hotel de Luang Prabang)

z2

02 ABRIL (dia 6) LUANG PRABANG – VANG VIENG

● RUTA ESCÈNICA: Estarem la major part del dia a la carretera, però el trajecte val molt la pena, ja que passa al costat d’alguns dels paratges més espectaculars de tot el país, on destaquen les formacions calcàries amb formes inversemblants. Parada per menjar en un mirador amb vistes sobre un paisatge captivador. Al llarg del camí ens aturarem breument per gaudir del paisatge i visitar alguns dels mercats locals més interessants. A mitja tarda arribarem a Vang Vieng, ubicat al costat del riu Nam Song, vorejat per una filera de muntanyes calcàries. Tindrem les últimes hores del dia per gaudir d’aquestes vistes.

(Nit en hotel de Vang Vieng)

14

03 ABRIL (dia 7) VANG VIENG – VIENTIANE

● VANG VIENG: Tenim el matí per visitar els magnífics entorns naturals de Vang Vieng, marcats pel riu Nam Song i les muntanyes que el recorren en aquest tram, plenes de coves per explorar. Només 4 hores de carretera separen el poble de Vang Vieng i Vientiane. Pararem breument per veure algun interessant mercat de carretera.

(Nit en hotel de Vientiane)

z3

04 ABRIL (dia 8) VIENTIANE

● VISITA DE LA CIUTAT: Visita dels temples més bonics i interessants de la ciutat: el Vat Si Meuang (el temple més actiu de la ciutat), el Vat Sisaket (l’únic temple que es conserva en la seva forma original), el Vat Hò Phra Keo (el temple-museu de l’antic Palau Reial de la capital) i l’estupa del That Luang (el principal monument de Laos, on es creu que resideix l’esperit nacional) . Pujarem dalt del Patusai, l’arc de triomf de la ciutadania, per veure una bona vista de la capital des de les alçades. Visita del museu de la COPE, un petit museu interactiu, amè, modern i molt interessant, que ens permetrà conèixer l’impacte que les municiones de guerra no detonades segueixen tenint sobre les zones rurals del país 40 anys després de la fi de la guerra. Després de menjar, visita del Vat Siang Khuan (Buddha Park), un parc al costat del riu Mekong amb dotzenes de grans escultures budistes i hinduistes.

(Nit en hotel de Vientiane)

a8

05 ABRIL  (dia 9) VIENTIANE – BANGKOK – ESPAÑA

06 ABRIL (dia 10) arribada a Barcelona

.

DATES

SORTIDA: 28 MARÇ – DURACIÓ: 10 DIES

GRUP MÀXIM: 12 PERSONES – GRUP MÍNIM: 06 PERSONES

.

PREU

1.805 € PER PERSONA: GRUP 06 PERSONES SERVEIS TERRESTRES (no inclou vol anada/tornada a Bangkok)

1.705 € PER PERSONA: GRUP 08 PERSONES SERVEIS TERRESTRES (no inclou vol anada/tornada a Bangkok)

1.665 € PER PERSONA: GRUP 10 PERSONES SERVEIS TERRESTRES (no inclou vol anada/tornada a Bangkok)

1.585 € PER PERSONA: GRUP 12 PERSONES SERVEIS TERRESTRES (no inclou vol anada/tornada a Bangkok)

 

SUPLEMENT INDIVIDUAL: 265 €

.

EL PREU INCLOU
– Vols interns
– Règim d’allotjament i esmorzar
– Transport privat
– Guia- coordinador del viatge (Jordi Pla)
– Guia local acompanyant
– Entrades als llocs a visitar segons l’itinerari
– Taxa domèstica del govern i recàrrecs del servei
– Assegurança de viatge i de cancel·lació

.

EL PREU NO INCLOU
– Vols internacionals
– Visat d’entrada (35 US $ , tramitació a l’arribada)
– Menjars i begudes no especificades en itinerari
– Propines

.

– Per a la realització del viatge és necessari el passaport amb una validesa de més de 6 mesos a la data de tornada del país.
– El preu del viatge pot ser revisat fins 20 dies abans de la data de sortida , a causa de imprevistos en els increments de taxes aèries, carburant, etc.
– La categoria hotelera està basada en la classificació turística local.
– Els preus inclouen assegurança vacances d’assistència i cancel·lació de viatge (la cobertura d’anul·lació serà l’import del viatge).
– Despeses de Cancel·lació : el client sempre pot cancel·lar el seu viatge . La cancel·lació dels serveis genera diversos tipus de despeses (gestió, anul·lació i penalització). La quantia d’aquestes despeses dependrà de la data en què es realitza la cancel·lació i de les condicions de les tarifes de transport aplicades , a més de les exigències econòmiques de cada proveïdor de la resta de serveis.
– Per a qualsevol consulta sobre les vacunes necessàries i altres informacions sanitàries per al viatge descrit , suggerim posar-se en contacte amb el centre de medicina tropical corresponent de cada població.
– Informacions d’interès per al viatger (situació política del país , recomanacions , vacunacions , visats , climatologia i altres), consulteu : www.mae.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s