QUÈ OFERIM NOSALTRES QUE NO OFEREIXIN ALTRES VIATGES A LAOS

VIATGE DISSENYAT I GUIAT PERSONALMENT PER UN AUTÈNTIC ESPECIALISTA EN LAOS, APASSIONAT PEL PAÍS

Aquesta ruta neix d’anys d’experiència viatjant per Laos, en algunes ocasions per plaer, en altres per escriure una guia de viatge sobre el país, i en altres treballant com a tour leader guiant grups de viatgers. I es concreta definitivament durant la tardor de 2013, quan vaig viatjar pel país per ultimar els detalls de les rutes, com trobar quin era l’indret ideal perquè el viatger conegui la vida tradicional dels poblats de Laos, o visitar desenes d’hotels per trobar els més adequats, etc.

A l’apartat “Qui sóc” explico més detalladament la meva vinculació amb el país, però si he passat tant de temps i dedicat tants esforços a Laos és perquè és un lloc que m’apassiona, i si ara començo a oferir aquest viatge és perquè tinc ganes de compartir i transmetre aquesta passió a qui vulgui viure aquesta experiència.

RUTA CUIDADA FINS L’ÚLTIM DETALL

Aquesta ruta ha estat preparada a consciència, cuidant tots els detalls, perquè gaudir d’un viatge no és producte només de visitar un lloc espectacular, sinó que és el resultat de la suma de molts petits detalls. Alguns d’aquests detalls estan relacionats amb una bona planificació dels aspectes pràctics, com no passar massa temps dins d’un autobús, o que els hotels on es dormi reuneixin els requisits de confort necessaris i al mateix temps tinguin un emplaçament privilegiat. Altres estan relacionats amb una bona planificació de les visites i activitats, que trobi l’equilibri adequat per aconseguir un apropament a la cultura del país i al mateix temps passar-ho bé, i amb saber crear un bon ambient que permeti a tots els viatgers del grup sentir-se còmodes. En planificar la ruta he tingut també en compte que la majoria de viatgers espanyols viatgen quan el sud-est asiàtic es troba en la temporada de pluges, i per això he intentat minimitzar en la mesura del possible l’impacte que les pluges puguin tenir sobre el desenvolupament del viatge.

D’altra banda, gràcies a que sóc jo mateix qui personalment ha dissenyat in situ i en persona tots els aspectes del viatge, i qui els guiarà, el control sobre el resultat final és molt major que el que pugui tenir qualsevol agència de viatges mitjana o gran, que deixa en gran part la gestió del viatge en mans d’una agència local i en el millor dels casos un guia freelance.

VIATGE CULTURAL I LÚDIC ALHORA

Perquè qui viatja a un país com Laos, amb una cultura rica i diversa tan diferent de la nostra, no pot desaprofitar l’oportunitat d’apropar -s’hi, però no cal perdre de vista que és millor fer-ho d’una manera lúdica i plaent, que al cap i a la fi esteu de vacances!

VIATGE RESPECTUÓS AMB LA CULTURA I ECOSISTEMES LOCALS, AMB IMPACTE POSITIU SOBRE L’ECONOMIA LOCAL

El turisme suposa sempre un impacte sobre el país que el rep, però es tracta d’un fenomen tan complex que és impossible fer un balanç nítid i inequívoc dels aspectes positius i negatius d’aquest impacte. Tanmateix, sí que és possible minimitzar aquells aspectes que produeixen un impacte clarament negatiu sobre el lloc i la població local, i potenciar aquells que suposen un impacte positiu. I, dins de la mesura del possible, els viatges de Territori Naga persegueixen aquest objectiu: tant en el seu esperit i actitud, buscant un apropament a la cultura i entorn locals basat en el respecte, com en la planificació pràctica del viatge, assegurant que una part molt significativa de les despeses del viatge reverteixin positivament sobre l’economia local.

RUTA PLANIFICADA PER MINIMITZAR LES HORES DE CARRETERA

Quantes vegades durant algun viatge heu tingut la molesta sensació d’estar veient un país a través de la finestreta de l’autobús? Un dels meus objectius a l’hora de dissenyar aquestes rutes ha estat minimitzar les hores de carretera, sense que per això es deixin de veure les coses més interessants que ofereix Laos. D’aquesta manera, tot i que el viatge de 15 dies travessa tot el país de nord a sud, els únics trajectes llargs de tot el viatge són un únic dia sencer de carretera (el trajecte de Luang Prabang a Vientiane, que d’altra banda permet gaudir d’alguns dels paisatges muntanyosos més bonics de tot el país), i una nit en un autobús amb llit per cobrir el trajecte de Vientiane a Pakse, per la principal carretera del país.

VIU LES CELEBRACIONS MÉS DESTACADES DEL CALENDARI FESTIU DE LAOS

Depenent del mes en què es viatgi i quan existeixi la possibilitat, es farà tot el possible per assistir a les celebracions més destacades i espectaculars del calendari laosià. Perquè si es dóna l’ocasió no es pot desaprofitar l’oportunitat única d’assistir al festival de les carreres de barques de rem tradicionals, a les processons nocturnes del festival de la fi de l’època de pluges, o a l’impressionant festival del That Luang que se celebra cada any a la capital laosiana. Les dates de totes aquestes celebracions es fixen segons el calendari lunar local, i per tant no es corresponen a dates fixes i inamovibles del nostre calendari.

LLIURAMENT D’UNA GUIA DE VIATGE EXCLUSIVA , AMB INFORMACIÓ PRÀCTICA I CULTURAL DE LA RUTA

Abans del viatge es farà entrega d’una guia exclusiva, que conté informació pràctica de viatge i informació històrica i cultural del país, i més específicament dels llocs visitats en la nostra ruta. La informació històrica i cultural que conté és la més completa disponible en aquest moment en català o castellà, i la informació pràctica de viatge inclou mapes amb informació actualitzada de les dues principals poblacions on tindrem temps lliure durant el viatge, Luang Prabang i Vientiane, amb la intenció de facilitar la visita, triar un bon restaurant, etc.

REP TOTA LA INFORMACIÓ PRÈVIA DIRECTAMENT DE MI I EN LA MAJOR BREVETAT POSSIBLE

En la fase prèvia al viatge podeu comptar amb algú que pot resoldre totes les vostres preguntes i dubtes: jo mateix. Podeu contactar amb mi a través del formulari d’aquesta mateixa web, que trobareu punxant sobre ” Contacte”, a la part superior de la pàgina d’inici. Si ho desitgeu podeu facilitar el vostre número de telèfon i contactaré amb vosaltres. I si esteu a Barcelona podem concertar una cita en persona, o si esteu en qualsevol altra part concertar una videoconferència a través d’internet via skype o altres.

LA GARANTIA D’UNA IMPORTANT AGÈNCIA DE VIATGES

Perquè viatjant amb Territori Naga tindràs tots els avantatges que suposa viatjar amb una companyia petita feta amb el cor, i al mateix temps amb totes les garanties que suposa treballar en col·laboració amb una important i prestigiosa agència de viatges, Tarannà Club de Viatges, amb més de 20 anys d’experiència.

Anuncios